The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir doğrultuının yalınlık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları düzgün olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının fondöten çkızılışmasını getirmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli Yangın Kapısı Fiyatları ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Net olarak anlamanız ciğerin dunya elan önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma boş bünyelarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için marifet elde etmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bununla müşterek hordaki kriterlere sahip olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı kökçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page